Zomerschrijven

zomerschrijven

Het is zomer in Nederland. En wat voor één! Op deze warme dagen doen we het allemaal wat rustiger aan. Misschien zit je wel bewust binnen, neem je een extra dag vrij, bezoek je het strand of een zwembad.

De zomer(vakantie) is vaak ook de tijd van bezinning. Terugkijken op een heel jaar school of werk. Vooruit kijken naar het ‘nieuwe jaar’. En samen genieten op een mooie vakantieplek of lekker thuis.

Zomer: bij uitstek hét moment om te starten met het opschrijven van jouw ideeën, je herinneringen, je gedachten, je plannen… Of je begint deze vakantie eindelijk eens aan dat boek. Niet om te lezen, maar om te schrijven. Want hoeveel mensen lopen er niet met dat idee rond? Een kinderboek, een thriller, je memoires, een dagboek of blog.

In het TAALjuweel schrijfcafé van maandag 6 juli gaan we schrijven aan mooie zomerherinneringen. We hebben het onder andere over dagboekschrijven en over bloggen. We gaan een aantal dichtvormen toepassen. En ik leer je om vanuit flow te schrijven. En dat is veel gemakkelijker dan je denkt!

Krijg je meteen al weer ideeën? Inspiratie? Kom dan zeker aanstaande maandag! Maar ook als je juist nog op zoek bent naar die inspiratie, is het schrijfcafé echt iets voor jou! Meer info, klik op Schrijfcafé.

maandag 6 juli, 10.00 – 12.00 uur, De Ringoven Panningen, €12,50 incl. 2 consumpties en een juweeltje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s