We zijn verhuisd!

IMG_8297

Twee maanden geleden schreef ik dat er een drukke periode aan kwam, van schilderen, plinten plakken, bestraten en inrichten. Ik en mijn gezin gingen eindelijk, na maanden van tekenen, beslissingen nemen én bouwen, ons prachtige woonjuweel afbouwen.

Het is ons gelukt! We wonen er. Sinds een week. En zoals dat hoort bij nieuwbouw en verhuizen: het is nog nét niet helemaal af… Deze week mag ik nog enkele malen bouwvakkers in ons huis verwelkomen voor het afmaken van de inbouwkasten, het impregneren van de vloer, het repareren van stucwerk (waarna dus weer schilderwerk…) en het afronden van de bestrating. En volgende week komen pas de gordijnen en andere raamdecoratie.

Maar het mag de pret niet drukken. Ik heb het kantoor van TAALjuweel nu bijna helemaal ingericht naar wens, de WiFi doet het en ik kan weer aan de slag.

Gelukkig maar, want er liggen heel wat leuke projecten te wachten! En komende zondag, 6 september, vindt ook al weer het eerste Schrijfcafé in de Ringoven in Panningen plaats.

Zodra ik helemaal tevreden ben, en alles is volledig ingericht, plaats ik natuurlijk wat foto’s van mijn kantoor en de mooiste plekjes in mijn woonjuweeltje Voor nu: dank voor je begrip en geduld. Ik zal snel weer leuke schrijfopdrachten en mooie inspiratie voor je verzamelen en plaatsen.

Een hartelijke groet,

Judith van Weel

Een gedachte over “We zijn verhuisd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s