Leren en bijles

Jij verdient de kracht van jouw unieke TAAL! Daarom geef ik verschillende vormen van bijles, laagdrempelig, en tegen zeer gunstige tarieven. Met persoonlijke begeleiding en aandacht voor jóuw vraag. Ervaar dat leren leuk kan zijn.

Bij TAALjuweel kun je terecht voor de volgende maatwerk trainingen/bijles:

Bijles Nederlands

Persoonlijk, maatwerkgerichte bijscholing op het gebied van taal, spelling, grammatica, lezen en schrijven. Geschikt voor leerlingen van de bovenbouw basisschool en van het voortgezet onderwijs, die echt op specifieke onderdelen meer aandacht en bijscholing nodig hebben. 1 op 1 lessen bij jou thuis of aan de keukentafel van TAALjuweel.

Huiswerk/examentraining algemeen

Vind jij leren lastig? Het onderscheid tussen hoofd- en bijzaken zien, is niet helemaal jouw ding? Heb je wat hulp nodig bij je discipline? Of ben je op zoek naar jouw eigen leerstijl? Ik ga samen met jou op zoek. Zodat jij je goed kunt concentreren op je huiswerk en/of op je (eind)examen. Ik help je ook graag met een goede balans tussen school en hobby’s.

Bijles voor anderstaligen

Ik kan je helpen met de specifieke, moeilijke grammatica en spelling van het Nederlands. Géén inburgeringscursus! Het gaat hier echt om bijles op maat. Bijvoorbeeld in voorbereiding op (her)examens of sollicitaties of als ondersteuning bij een baan. Met vooral aandacht voor Schrijven en Spreken en leesbegrip.

(stuur een e-mailbericht naar info@taaljuweel.nl of vul het contactformulier in voor meer informatie en tarieven)

 

woordenwolk-leren11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s