Projectdirigent

Tijdwinst, overzicht en een frisse blik!

Mijn kracht is dat ik verbanden, knelpunten en kansen zie in projecten en bij conflicten, juist als alle betrokkenen nog midden in de materie zitten. Ik denk snel en accuraat en heb een groot inlevingsvermogen, waardoor ik goed begrijp wat jíj nodig hebt. Werken met mij betekent: tijdwinst, overzicht en een frisse blik. Ik help je graag het optimale resultaat te behalen, dat volledig bij jou past. Maar ik vind het ook belangrijk dat ik je daarbij een beetje kan ‘kietelen’ en verrassen!

Ik verTAAL jouw boodschap en betrek daarin alle partijen. Ik dirigeer met een sterke focus op het einddoel, én met mijn creatieve schwung. Laat je verrassen door de kracht van onze samenspraak!

 

Ik ben een kei in het maken van draaiboeken en doorzie snel wat daar voor jouw project in moet staan. Ik maak duidelijke overzichten voor alle betrokken partijen. Ik sorteer informatie en gooi ballast weg. Ik analyseer gegevens en maak snelle samenvattingen. Ik adviseer en inspireer. Én ik verras! Voor een resultaat waar jij trots op kunt zijn.

Ervaring in onderwijsprojecten (start nieuwe opleidingen en onderwijsvernieuwingen), musical- en theaterproducties, sport en recreatie evenementen, beurs en presentatie en communicatie.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s