Schrijver

Blogs, persberichten, redactionele artikelen, interviews en achtergrondverhalen. Maar ook webteksten en social media.

Mijn teksten typeren zich door een eigenzinnige stijl; ik hecht niet aan heersende conventies of teksten ‘volgens het boekje’. Ik schrijf vanuit mijn gevoel, met één oog gericht op het doel en de doelgroep en de ander op úw eigenheid. Samen gieten we uw boodschap in de juiste tekst.

Als hoofdredacteur van FIJN Magazine heb ik vanaf de start in 2014 een jaar lang de leukste mensen ontmoet en de fijnste artikelen mogen schrijven. Sinds april 2018 ben ik bij FIJN Magazine weer werkzaam als tekstredacteur. Ik was twee jaar lang blogger op Love2BeMama.com. En van juni 2016 tot augustus 2017 hoofdredacteur van UitIn Magazine, dat uitgegeven werd door Uitgeverij Smit uit Baarlo. Ik blogte incidenteel voor JufMaike.nl over hoogbegaafdheid en beelddenken in het onderwijs.

Na de zomervakantie 2019 begin ik aan mijn eerste boek. Tevens schrijf ik gedichten, die hier te vinden zijn.

Voor Ladies only sportclub Fit2B en Balletstudio Susan, met vestigingen in Baarlo en Panningen, verzorg ik veel interne communicatie, de social media en blogs. Daarnaast schrijf ik regelmatig verschillende teksten voor lokale ondernemers, en redactionele bijdragen namens verenigingen en organisaties voor de lokale media.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s