Schrijverscafé

Hoe lang liggen jouw plannen voor dat boek al in de kast?

Of ben je wel begonnen, maar heb je af en toe gewoon even een meelezer nodig, of een stok achter de deur?

Heb je veel teksten liggen, en denk je erover deze eens te publiceren?

Dan is het TAALjuweel Schrijverscafé iets voor jou!Foto schrijven en thee

 

Samen schrijven we, ieder aan onze eigen teksten. Voor de één is dat een boek, de ander is bezig met memoires, weer een ander schrijft wellicht een rapport of essay. Het maakt niet uit wát je schrijft; in het Schrijverscafé doen we het samen.

We creëren een fijne sfeer, helpen elkaar met feedback, inspiratie, intervisie. We starten met een kort voorstelrondje en een ‘vingeroefening’. En tussendoor houden we een gezamenlijke pauze/intervisieronde. De rest van de tijd kun jij lekker schrijven.

Met pen en papier, op je laptop, je iPad: jij bepaalt hoe je wilt schrijven. Er is wél stroom, maar geen WiFi. De bedoeling is namelijk dat je schrijft, niet surft of afgeleid wordt door sociale media. Telefoons gaan dus ook bij aanvang aan de kant.

TAALjuweel zorgt voor koffie, thee en lekkere, gezonde versnaperingen. Dit wordt het einde van je writersblock óf van je angst om te beginnen!

 

Meld je vrijblijvend aan via info@taaljuweel.nl

Schrijverscafé vindt momenteel plaats bij Balletstudio Susan, Markt 79 te Panningen. Deelname kost €7,50 per keer, inclusief onbeperkt consumpties.

Tot schrijfs!